Alla inlägg under maj 2008

Av Caroline - 11 maj 2008 22:11


Läste precis en blogg, gash vad äckligt!

Det var en tjej som hade skrivit den, som försökte gå ner i vikt. Hon skulle skära ner på maten och bara äta 1/2 lr 1 helt äpple om dagen :O Hon ville ha tillbaka sin kropp när hon vägde 41 KG! :O

Sjuka människor det finns^^,

<3

Av Caroline - 11 maj 2008 21:42


Baby, every word I ever have said to you is true

So come on and met me half away

I´ll be waiting for you

Av Caroline - 11 maj 2008 15:44


Sitter ute med syster under himlen full med moln, solen kommer inte igenom någonstans. För 1 timme sen var solen framme, vad fort det kan ändra sig.

Jag hann sola lite idag iaf, vi får se ikväll om det blev något men det tror jag. Senare ska jag och mina systrar ut och springa lite runt åkern.

Systers kanin är ute och skuttar i sin ute bur, 3;de dagen i rad som hon är ute nu. Glad hon måste vara!


Nu ska jag fortsätta att sitta här i min stol och vänta ut solen.

stay in touch.

PUSS PÅ ER!

Av Caroline - 10 maj 2008 23:24


Sov hos Anna inatt, det var mys. Vi grillade, cyklade och snackade skit :D Vi såg en igelkott! :)


Grymt härligt väder idag asså, har legat ute och solat sen jag kom hem från Anna och det var typ 16 :) Solade från 16-18 så nu har jag en fin bränna :) dock har jag brännt mig på ryggen efter min tshirt med djup rygg (: skit sexigt ;D


Nu ska jag snacka vidare men Anna och Johan, stay in touch! PUSS PÅ ER!

Av Caroline - 8 maj 2008 20:13


Jag känner ingen motivation för att skriva blogg men jag gör ett försök iaf (:

Superfint väder idag, dock var det varmare i hedemora än hemma men det behöver vi inte prata högt om för då blir dem därinne i stan så malliga ;)

Nationellt engelsk speaking prov idag, det gick väl okej iaf. Jag tappar bort ord när jag ska prata engelska. Men, godkänd är jag iaf tror jag (:

Efter provet gick jag till körskolan och körde en lektion, det gick super bra! Lasse hittade inget att klaga på! :D YES!

Sen blev det skolan igen och cafeterian som jag stod i resten av dagen. Sen vandrade jag till pappas jobb innan vi åkte hem.

Här hemma har jag bara solat, pluggat och rensat ogräs ur mitt jordgubbsland! :D I år hoppas jag det kommer jordgubbar :)


Nu ska jag snacka med Anna om i morgon, drar troligtvis dit och grillar i morgon. Vi som träffas så sällan ;D

Vi hörs, stay in touch! PUSS PÅ ER!

Av Caroline - 4 maj 2008 21:49


igår kväll blev hemma hos anna :)

kollade på körslaget, vem vinner? :D

vi sov ute i förrådet, ett rum ute vid deras garage, skit mysigt! :D snackade med Johan och Simon i telefon, ofta man är ute och går 3 mitt i natten? ;D

anna fick inte in internet ute där så vi var utan internet hela kväll, lite skönt ändå ;P


ska duscha nu, stay in touch! PUSS PÅ ER!

Av Caroline - 3 maj 2008 16:57


som jag sa så var jag med mamma ner till mejerit och jobbade. när vi väl kommer dit så håller Mora-bilen på att backa åt släpet i just VÅR port. TACK! aja, det blir säkert någon annan port ledig tänker vi så vi kör bort och lämnar tomgodset. kör förbi portarna; fortfarande ingen tom. när vi väl kommer tillbaka nån minut senare är det fortfarande fullt.

(under tiden som jag och mamma var bort med tomgodset och retuerna så åkte Mora-bilen och lämnade av tomgodset i bilen.)

Mora-bilen har fortfarande inte kommit tillbaka så släpet bara står och tar upp plats. Vi går iaf in och kollar läget där inne. KAOS typ, folk, mjölk & vagnar överallt!

Vi går och snackar med de andra chaufförerna och kommer fram till att dem är långt ifrån klara + att våra linjer står vid vår port där Mora-släpet står och tar upp plats.

Vi går ut igen och precis då kommer Mora-bilen och vi ber honom att flytta släpet som han gör tillslut. Mamma förklarar för honom att det finns ett schema men ett sånt har han aldrig sett lr hört talas om. Vi backar åt och går in och börjar lasta på mjölken.


Där inne är det fortfarande KAOS typ ;P En av Långdahls chaufförer har 2 pojkar med sig i min ålder typ som han tyligen ska lära. Men ofta man jobbar i Jeans och vanliga kläder? aja, deras kläder^^. Killen dem jobbar med är ju inte den smartaste. Dem fick en pall med varor och då lindar han bara tejp runt? Undra hur länge de där varorna står kvar. Bra att lära killarna sånt^^,

Killarna drog även vagnarna åt fel håll (dem går lättare att dra/knuffa åt ett håll)

men dem lär väl sig tillslut ;D


Sen hade Markus sagt att jag är TREVLIG och att det märktes att jag var mammas dotter och inte Rogers! ;D


stay in touch gullungar, PUSS PÅ ER!

Av Caroline - 3 maj 2008 12:57

sitter hos mormor och ska iväg och jobba med mamma en sväng :)


vad händer idag? :)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards