Direktlänk till inlägg 1 juni 2008

varm dag

Av Caroline - 1 juni 2008 21:04


Jag var chaufför  i natt. Hämtade Dan & Pernilla som är våra grannar :) och sen begav jag mig mot Säter och Bispbergs Herrgård för att hämta pappa och morbror, fick även med mig Per i bilen. Så pappa, morbror och Per satt och trängdes i baksätet på bilen medan jag och syster satt i framsättet. Dem var rätt ihop klämda där bak ;D Halv 3 var vi hemma.


+30 grader har termometern stått på hela dagen! Varmt och härligt !

Vaknade vid elva och kände mig sjuk, ont i halsen och lite små snurig. Gick ut med frukost och satt mig på en filt på gräset bredvid mamma och pappa som satt mot husväggen i skuggan. Där satt jag hela förmiddagen, var bara in och bytte om till bikini.

Kusin sov här så hon och mina systrar hade vattenkrig. Jag satt och såg på och försökte låta bli att bli blöt vilket var lite svårt eftersom det blåste vatten på mig.


Halv 3 åkte vi hemifrån mot Säter och Bispbergs herrgård. Vi var upp och sa hej till de nygifta och de andra som var där och hjälpte till att städa ihop. VÄLKOMMEN TILL SLÄKTEN MARIA! :)

Vi släppte av kusin och åkte mot Hedemora och min andra kusin som fyller 28 i morgon. Firade honom och spelade kubb, jag och syster vann med 2-1! :D


Nu sitter jag här och lyssnar på musik jag fått från Anna och Rasmus!

Har sovmorgon i morgon! :D PUSS PÅ ER!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline - 16 juni 2008 20:34

  Anna har hjälpt mig att skaffa ny blogg, http://carolinnen.blogg.se är det nu som gäller (: Hörs vi där? :) ...

Av Caroline - 14 juni 2008 23:30

  Sitter i sängen och tar det lugnt just nu. Har jobbat hela dagen idag och hela dagen har min jäkla huvudvärk hängt med ;P Tror jag blir galen snart! ;S har jobbat 4 dagar denna vecka, skapligt med pengar. Känns riktigt bra att få vara ledig nu nån...

TV

Av Caroline - 10 juni 2008 23:21

  Gossip Girl och Fotboll Sverige - Grekland nu på kvällen som vi för övrigt vann med 2-0! :D Jag är ingen fotbolls fantast, det är bara landslags matcherna som jag kan se och då ska det vara när Sverige spelar !   Nu ska jag slagga, PUSS! ...

Av Caroline - 10 juni 2008 19:31

  Jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg, jag vet! Men vädret och jobbet har tagit över. Har haft sommarlov sen förra torsdagen och jag har redan jobbat 4 dagar. Jag jobbade igår och idag och idag känner jag mig helt slut. Ont i fötterna och...

Av Caroline - 8 juni 2008 00:05

  äntligen sommarlov ! vi slutade i torsdags men jag jobbade från 12-19 (: kom hem helt slut. Fredagen var det fika för mamma som fyllde år i onsdags. Hela släkten kom typ. Sen idag har jag jobbat igen, 10-16! så nu sitter jag här, trött men envis s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det ska kallas mitt liv med Blogkeen
Följ Det ska kallas mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se